Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 600 gramų veršienos
  • 100 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 200 gramų grietinėlės
  • 300 gramų raudonikių (ar pievagrybiai)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite mažais gabaliukais, pasūdykite ir papipirinkite.
    Svogūną ir grybus supjaustykite.
    Miltus pakepinkite svieste.
    Veršieną paskrudinkite karštame aliejuje ir išgriebkite.
    Tame pačiame aliejuje pačirškinkite svogūnus su grybais.
    Po 10 min. supilkite vyną, grietinelę, miltus ir truputį patroškinkite.
    Tada suberkite mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užvirinkite.
    Tiekite su virtomis bulvėmis.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 600 gramų veršienos
  • 100 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 200 gramų grietinėlės
  • 300 gramų raudonikių (ar pievagrybiai)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite mažais gabaliukais, pasūdykite ir papipirinkite.
    Svogūną ir grybus supjaustykite.
    Miltus pakepinkite svieste.
    Veršieną paskrudinkite karštame aliejuje ir išgriebkite.
    Tame pačiame aliejuje pačirškinkite svogūnus su grybais.
    Po 10 min. supilkite vyną, grietinelę, miltus ir truputį patroškinkite.
    Tada suberkite mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užvirinkite.
    Tiekite su virtomis bulvėmis.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų