Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų (kepintas)
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 450 gramų veršienos
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papriką supjaustyti šiaudeliais.
    Supjaustyti veršieną nedideliais gabaliukais.
    Svogūnų laiškus susmulkinti, česnakus išspausti.
    Mėsą dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepti 2-3 min. pastoviai maišant.
    Tada sudėti papriką ir česnakus. Sumaišyti ir dar kepti 2 min. Po 2 min. supilti cheresą, sojos padažą ir suberti svogūnėlius. Išmaišyti ir dar 1 min. pakepti.
    Baigus kepti, apiberti toškinį sezamu.

Autorius: Anita

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų (kepintas)
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 450 gramų veršienos
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papriką supjaustyti šiaudeliais.
    Supjaustyti veršieną nedideliais gabaliukais.
    Svogūnų laiškus susmulkinti, česnakus išspausti.
    Mėsą dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepti 2-3 min. pastoviai maišant.
    Tada sudėti papriką ir česnakus. Sumaišyti ir dar kepti 2 min. Po 2 min. supilti cheresą, sojos padažą ir suberti svogūnėlius. Išmaišyti ir dar 1 min. pakepti.
    Baigus kepti, apiberti toškinį sezamu.

Autorius: Anita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų