Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 2 vienetai morkų
  • 300 gramų jautienos
  • 200 gramų makaronų (vermišėliai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek grietinės
  • 1 vienetas sultinio (kubelis)
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį vandenį sudedam kūbeliais pjaustytas bulves, griežinėliais pjaustytas morkas ir prieskonius bei sultinio kubelį. Kol viskas verda, pakepinam svieste jautieną supjaustytą juostelėmis. Kai bulvės ir morkos apverda supilam vermišelius, sudedam pakepintas jautienos juosteles. Tiekiant paskaninam grietine. Skanaus

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 2 vienetai morkų
  • 300 gramų jautienos
  • 200 gramų makaronų (vermišėliai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek grietinės
  • 1 vienetas sultinio (kubelis)
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį vandenį sudedam kūbeliais pjaustytas bulves, griežinėliais pjaustytas morkas ir prieskonius bei sultinio kubelį. Kol viskas verda, pakepinam svieste jautieną supjaustytą juostelėmis. Kai bulvės ir morkos apverda supilam vermišelius, sudedam pakepintas jautienos juosteles. Tiekiant paskaninam grietine. Skanaus

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų