• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų cukraus pudros
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 500 gramų varškės
  • 2/5 litro aliejaus
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 15 gramų kepimo miltelių
  • 30 gramų vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, sutriname varškę. Įdedame grietinės ir viską sumaišome.
    2. Miltus ir kepimo miltelius suberiame į bendrą masę ir minkome. Iš tešlos aliejuotomis rankomis formuojame nedideles spurgytes. (Darome mažas,kad iškeptų spurgų vidus)
    3. Įkaitiname aliejų, kiaurasamčiu po vieną dedame spurgytes ir verdame, kol gražiai paruduos. (Liepsna silpna,kad spėtų iškepti vidus)
    4. Iškeptas spurgas atvėsiname ir apibarstome cukraus pudra.

    Skanaus !

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų cukraus pudros
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 500 gramų varškės
  • 2/5 litro aliejaus
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 15 gramų kepimo miltelių
  • 30 gramų vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, sutriname varškę. Įdedame grietinės ir viską sumaišome.
    2. Miltus ir kepimo miltelius suberiame į bendrą masę ir minkome. Iš tešlos aliejuotomis rankomis formuojame nedideles spurgytes. (Darome mažas,kad iškeptų spurgų vidus)
    3. Įkaitiname aliejų, kiaurasamčiu po vieną dedame spurgytes ir verdame, kol gražiai paruduos. (Liepsna silpna,kad spėtų iškepti vidus)
    4. Iškeptas spurgas atvėsiname ir apibarstome cukraus pudra.

    Skanaus !

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų