Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų varškės
  • 100 gramų obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 30 gramų džiūvesėlių
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto (formai ištepti)

Porcijų skaičius: 3

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų varškės
  • 100 gramų obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 30 gramų džiūvesėlių
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto (formai ištepti)

Porcijų skaičius: 3

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškę sumaišyti su džiūvėsėliais, kiaušinio tryniu, cukrumi ir tarkuotais obuoliais.
  2. Baltymą išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į masę.
  3. Viską sukrėsti į sviestu pateptą formą, uždengti ir virti pudingą puode su verdančiu vandeniu 40-45 minutes. Pudingą užpilti sirupu ar uogų padažu.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų