Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų aguonų
- 1 vienetas citrinų (žievelė)
- 250 gramų cukraus
- 5 vienetai kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 540 gramų varškės
- 180 gramų sviesto
- 500 mililitrų uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpinti sviestą, suberti aguonas, 200 g cukraus, įmušti 3 kiaušinius, tarkuotą citrinos žievelę, viską išmaišyti, suberti miltus ir išminkyti tešlą. Tešlą padėti į šaldituvą, laikyti apie 1 val. Paruošti varškę: į dubenį sudėti varškę, likusį cukrų ir 2 kiaušinius, viską gerai išmaišyti. Išimti tešlą ir 2/3 jos sutarkuoti į kepimo skardą, tada ant viršaus dėti paruoštą varškę, o ant jos mėgstamos uogienės sluoksnį. Užtarkuoti likusią tešlą. Dėti į orkaitę ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 40 min. Atvėsusį pyragą supjaustome, apibarstome cukraus pudra arba apliejame šokoladu. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 100 gramų aguonų
- 1 vienetas citrinų (žievelė)
- 250 gramų cukraus
- 5 vienetai kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 540 gramų varškės
- 180 gramų sviesto
- 500 mililitrų uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpinti sviestą, suberti aguonas, 200 g cukraus, įmušti 3 kiaušinius, tarkuotą citrinos žievelę, viską išmaišyti, suberti miltus ir išminkyti tešlą. Tešlą padėti į šaldituvą, laikyti apie 1 val. Paruošti varškę: į dubenį sudėti varškę, likusį cukrų ir 2 kiaušinius, viską gerai išmaišyti. Išimti tešlą ir 2/3 jos sutarkuoti į kepimo skardą, tada ant viršaus dėti paruoštą varškę, o ant jos mėgstamos uogienės sluoksnį. Užtarkuoti likusią tešlą. Dėti į orkaitę ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 40 min. Atvėsusį pyragą supjaustome, apibarstome cukraus pudra arba apliejame šokoladu. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą