Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų aguonų
  • 1 vienetas citrinų (žievelė)
  • 250 gramų cukraus
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 540 gramų varškės
  • 180 gramų sviesto
  • 500 mililitrų uogienės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinti sviestą, suberti aguonas, 200 g cukraus, įmušti 3 kiaušinius, tarkuotą citrinos žievelę, viską išmaišyti, suberti miltus ir išminkyti tešlą. Tešlą padėti į šaldituvą, laikyti apie 1 val. Paruošti varškę: į dubenį sudėti varškę, likusį cukrų ir 2 kiaušinius, viską gerai išmaišyti. Išimti tešlą ir 2/3 jos sutarkuoti į kepimo skardą, tada ant viršaus dėti paruoštą varškę, o ant jos mėgstamos uogienės sluoksnį. Užtarkuoti likusią tešlą. Dėti į orkaitę ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 40 min. Atvėsusį pyragą supjaustome, apibarstome cukraus pudra arba apliejame šokoladu. Skanaus!

Autorius: Viktorija

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų aguonų
  • 1 vienetas citrinų (žievelė)
  • 250 gramų cukraus
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 540 gramų varškės
  • 180 gramų sviesto
  • 500 mililitrų uogienės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinti sviestą, suberti aguonas, 200 g cukraus, įmušti 3 kiaušinius, tarkuotą citrinos žievelę, viską išmaišyti, suberti miltus ir išminkyti tešlą. Tešlą padėti į šaldituvą, laikyti apie 1 val. Paruošti varškę: į dubenį sudėti varškę, likusį cukrų ir 2 kiaušinius, viską gerai išmaišyti. Išimti tešlą ir 2/3 jos sutarkuoti į kepimo skardą, tada ant viršaus dėti paruoštą varškę, o ant jos mėgstamos uogienės sluoksnį. Užtarkuoti likusią tešlą. Dėti į orkaitę ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 40 min. Atvėsusį pyragą supjaustome, apibarstome cukraus pudra arba apliejame šokoladu. Skanaus!

Autorius: Viktorija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų