Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų šokoladas
  • 1 pakelis vaflių (apvalūs)
  • 150 gramų sviesto
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 2 valgomieji šaukštai brendžio
  • 200 gramų chalvos (vanilinė)
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek riešutų (smulkinti (viršui pabarstyti))

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų šokoladas
  • 1 pakelis vaflių (apvalūs)
  • 150 gramų sviesto
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 2 valgomieji šaukštai brendžio
  • 200 gramų chalvos (vanilinė)
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek riešutų (smulkinti (viršui pabarstyti))

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. ŠSmulkiais gabaliukais sulaužykite šokoladą,chalvą sutrupinkite iki trupinukų, sviestą supjaustykite gabaliukais. Į puodą supilkite pieną ir sudėkite sviestą. Kaitinkite, kol sviestas pradės tirpti. Tada sudėkite laužytą šokolądą, sutrupintą chalvą ir kaitinkite ant mažos ugnies, nuolat maišant, kol gausis vienalytė masė. Baigiant, pilti brendžio ir dar šiek tiek pakaitinti. Masei kiek ataušus, pertepti vaflių lakštus, gražiai aptepti viršų, pabarstyti smulkintais ir skrudintais riešutais. Tortuką padėti į šaldytuvą sustingti. Jeigu darant pertepimą masė pernelyg sukietėją, ją galite vis pakaitint ir toliau tepti.

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų