INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
 - 250 gramų ryžių
 - 2 vienetai svogūnų
 - 40 gramų taukų (riebalų)
 - šiek tiek džiūvesėlių
 - 80 gramų pieno
 - 250 gramų varškės (sūris)
 - šiek tiek druskos
 - šiek tiek grietinės
 - 2 stiklinės sultinio (mėsos)
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sultinyje išverdama ryžių košė. Susmulkinti pakepinti svogūnai sumaišomi su maltu varškės sūriu, pagardinama prieskoniais, grietine. Į išteptą riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą dedama sluoksniais ryžiai ir varškės masė. Paviršius išlyginamas ir apiberiamas tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepama orkaitėje.
 
REKLAMA
 
  
