Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 6 vienetai kopūstų (lapai)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio mairūnų (džiovintas)
  • 1 vienetas moliūgų (nedideli)
  • 2 vienetai morkų
  • 3 valgomieji šaukštai petražolių (kapotos)
  • 1 stiklinė pomidorų pastos (smulkinti)
  • 3/5 stiklinės pupelių
  • 1 vienetas ropių (saldžiosios)
  • 1 vienetas salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 200 gramų makaronų
  • šiek tiek parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos (košerinė)
  • 3 stiklinės sultinio (vištienos arba daržovių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virš vidutinės ugnies įkaitinti puode alyvuogių aliejų.
    Tada sudėti į puodą susmulkintą svogūną, moliūgą, morkas, ropę, salierą, mairūną, druską bei pipirus ir kepinti apie 5 min., kartais pamaišant, kol svogūnai suminkštėja ir tampa auksinės spalvos.
    Tuomet sudėti pomidorus, susmulkintus kopūsto lapus, pupeles, supilti vištienos sultinį ir užvirti.
    Užvirus sudėti makaronus, sumažinti ugnį ir troškinti apie 15-20 min., kol daržovės bei makaronai gerai išvirs.
    Baigiant virti dar paskaninti druska bei pipirais, įmaišyti petražoles ir supilstyti į dubenėlius.
    Patiekti apibarsčius tarkuotu parmezano sūriu.

Autorius: Akvilė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 6 vienetai kopūstų (lapai)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio mairūnų (džiovintas)
  • 1 vienetas moliūgų (nedideli)
  • 2 vienetai morkų
  • 3 valgomieji šaukštai petražolių (kapotos)
  • 1 stiklinė pomidorų pastos (smulkinti)
  • 3/5 stiklinės pupelių
  • 1 vienetas ropių (saldžiosios)
  • 1 vienetas salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 200 gramų makaronų
  • šiek tiek parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos (košerinė)
  • 3 stiklinės sultinio (vištienos arba daržovių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virš vidutinės ugnies įkaitinti puode alyvuogių aliejų.
    Tada sudėti į puodą susmulkintą svogūną, moliūgą, morkas, ropę, salierą, mairūną, druską bei pipirus ir kepinti apie 5 min., kartais pamaišant, kol svogūnai suminkštėja ir tampa auksinės spalvos.
    Tuomet sudėti pomidorus, susmulkintus kopūsto lapus, pupeles, supilti vištienos sultinį ir užvirti.
    Užvirus sudėti makaronus, sumažinti ugnį ir troškinti apie 15-20 min., kol daržovės bei makaronai gerai išvirs.
    Baigiant virti dar paskaninti druska bei pipirais, įmaišyti petražoles ir supilstyti į dubenėlius.
    Patiekti apibarsčius tarkuotu parmezano sūriu.

Autorius: Akvilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų