Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- 6 vienetai kopūstų (lapai)
- 0.5 arbatinio šaukštelio mairūnų (džiovintas)
- 1 vienetas moliūgų (nedideli)
- 2 vienetai morkų
- 3 valgomieji šaukštai petražolių (kapotos)
- 1 stiklinė pomidorų pastos (smulkinti)
- 3/5 stiklinės pupelių
- 1 vienetas ropių (saldžiosios)
- 1 vienetas salierų
- 1 vienetas svogūnų
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 200 gramų makaronų
- šiek tiek parmezano sūrio (tarkuotas)
- šiek tiek druskos (košerinė)
- 3 stiklinės sultinio (vištienos arba daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virš vidutinės ugnies įkaitinti puode alyvuogių aliejų.
Tada sudėti į puodą susmulkintą svogūną, moliūgą, morkas, ropę, salierą, mairūną, druską bei pipirus ir kepinti apie 5 min., kartais pamaišant, kol svogūnai suminkštėja ir tampa auksinės spalvos.
Tuomet sudėti pomidorus, susmulkintus kopūsto lapus, pupeles, supilti vištienos sultinį ir užvirti.
Užvirus sudėti makaronus, sumažinti ugnį ir troškinti apie 15-20 min., kol daržovės bei makaronai gerai išvirs.
Baigiant virti dar paskaninti druska bei pipirais, įmaišyti petražoles ir supilstyti į dubenėlius.
Patiekti apibarsčius tarkuotu parmezano sūriu.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- 6 vienetai kopūstų (lapai)
- 0.5 arbatinio šaukštelio mairūnų (džiovintas)
- 1 vienetas moliūgų (nedideli)
- 2 vienetai morkų
- 3 valgomieji šaukštai petražolių (kapotos)
- 1 stiklinė pomidorų pastos (smulkinti)
- 3/5 stiklinės pupelių
- 1 vienetas ropių (saldžiosios)
- 1 vienetas salierų
- 1 vienetas svogūnų
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 200 gramų makaronų
- šiek tiek parmezano sūrio (tarkuotas)
- šiek tiek druskos (košerinė)
- 3 stiklinės sultinio (vištienos arba daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virš vidutinės ugnies įkaitinti puode alyvuogių aliejų.
Tada sudėti į puodą susmulkintą svogūną, moliūgą, morkas, ropę, salierą, mairūną, druską bei pipirus ir kepinti apie 5 min., kartais pamaišant, kol svogūnai suminkštėja ir tampa auksinės spalvos.
Tuomet sudėti pomidorus, susmulkintus kopūsto lapus, pupeles, supilti vištienos sultinį ir užvirti.
Užvirus sudėti makaronus, sumažinti ugnį ir troškinti apie 15-20 min., kol daržovės bei makaronai gerai išvirs.
Baigiant virti dar paskaninti druska bei pipirais, įmaišyti petražoles ir supilstyti į dubenėlius.
Patiekti apibarsčius tarkuotu parmezano sūriu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą