Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus pudros
  • 150 gramų cukraus pudros (įdaras)
  • 60 mililitrų kavos (espresso, įdaras)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo (įdaras)
  • 6 vienetai kiaušinių (baltymai, įdaras)
  • 6 vienetai kiaušinių (tryniai, įdaras)
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 500 gramų varškės (įdaras)
  • 3 valgomieji šaukštai likerio (riešutų, įdaras)
  • šiek tiek druskos
  • 350 gramų sviesto
  • 25 gramai sviesto (įdaras)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 10 gramų vanilinio cukraus
  • 10 gramų vanilinio cukraus (įdaras)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti miltus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, druską ir kepimo miltelius. Tada supilti ištirpintą sviestą ir išmaištyti iki trupinukų susidarymo.
    2/3 gautos tešlos sudėti į kepimo formą ir padaryti paplotį.
    Gerai ištrinti sviestą su varške, tryniais, cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, espresso, likeriu ir krakmolu. Baltymus išplakti ir atsargiai įmaišyti į varškės masę. Gautą varškės įdarą uždėti ant trupininio pagrindo, išlyginti.
    Ant varškės sluoksnio sudėti likusius trupinius.
    Kepti 170 laipsnių orkaitėje 50-60 min.

Autorius: Guoda

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus pudros
  • 150 gramų cukraus pudros (įdaras)
  • 60 mililitrų kavos (espresso, įdaras)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo (įdaras)
  • 6 vienetai kiaušinių (baltymai, įdaras)
  • 6 vienetai kiaušinių (tryniai, įdaras)
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 500 gramų varškės (įdaras)
  • 3 valgomieji šaukštai likerio (riešutų, įdaras)
  • šiek tiek druskos
  • 350 gramų sviesto
  • 25 gramai sviesto (įdaras)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 10 gramų vanilinio cukraus
  • 10 gramų vanilinio cukraus (įdaras)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti miltus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, druską ir kepimo miltelius. Tada supilti ištirpintą sviestą ir išmaištyti iki trupinukų susidarymo.
    2/3 gautos tešlos sudėti į kepimo formą ir padaryti paplotį.
    Gerai ištrinti sviestą su varške, tryniais, cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, espresso, likeriu ir krakmolu. Baltymus išplakti ir atsargiai įmaišyti į varškės masę. Gautą varškės įdarą uždėti ant trupininio pagrindo, išlyginti.
    Ant varškės sluoksnio sudėti likusius trupinius.
    Kepti 170 laipsnių orkaitėje 50-60 min.

Autorius: Guoda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų