Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 250 gramų cukraus pudros
- 150 gramų cukraus pudros (įdaras)
- 60 mililitrų kavos (espresso, įdaras)
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo (įdaras)
- 6 vienetai kiaušinių (baltymai, įdaras)
- 6 vienetai kiaušinių (tryniai, įdaras)
- 500 gramų kvietinių miltų
- 500 gramų varškės (įdaras)
- 3 valgomieji šaukštai likerio (riešutų, įdaras)
- šiek tiek druskos
- 350 gramų sviesto
- 25 gramai sviesto (įdaras)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 10 gramų vanilinio cukraus
- 10 gramų vanilinio cukraus (įdaras)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti miltus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, druską ir kepimo miltelius. Tada supilti ištirpintą sviestą ir išmaištyti iki trupinukų susidarymo.
2/3 gautos tešlos sudėti į kepimo formą ir padaryti paplotį.
Gerai ištrinti sviestą su varške, tryniais, cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, espresso, likeriu ir krakmolu. Baltymus išplakti ir atsargiai įmaišyti į varškės masę. Gautą varškės įdarą uždėti ant trupininio pagrindo, išlyginti.
Ant varškės sluoksnio sudėti likusius trupinius.
Kepti 170 laipsnių orkaitėje 50-60 min.
INGREDIENTAI:
- 250 gramų cukraus pudros
- 150 gramų cukraus pudros (įdaras)
- 60 mililitrų kavos (espresso, įdaras)
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo (įdaras)
- 6 vienetai kiaušinių (baltymai, įdaras)
- 6 vienetai kiaušinių (tryniai, įdaras)
- 500 gramų kvietinių miltų
- 500 gramų varškės (įdaras)
- 3 valgomieji šaukštai likerio (riešutų, įdaras)
- šiek tiek druskos
- 350 gramų sviesto
- 25 gramai sviesto (įdaras)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 10 gramų vanilinio cukraus
- 10 gramų vanilinio cukraus (įdaras)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti miltus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, druską ir kepimo miltelius. Tada supilti ištirpintą sviestą ir išmaištyti iki trupinukų susidarymo.
2/3 gautos tešlos sudėti į kepimo formą ir padaryti paplotį.
Gerai ištrinti sviestą su varške, tryniais, cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, espresso, likeriu ir krakmolu. Baltymus išplakti ir atsargiai įmaišyti į varškės masę. Gautą varškės įdarą uždėti ant trupininio pagrindo, išlyginti.
Ant varškės sluoksnio sudėti likusius trupinius.
Kepti 170 laipsnių orkaitėje 50-60 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą