Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai svogūnų
- 500 gramų vištienos kepenėlių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 60 gramų saulėgrąžų aliejaus
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kepenėles supjaustyti, nuplauti ir nusausinti.
Svogūnus supjaustyti stambiais pusžiedžiais.
Kepenėles apvolioti miltuose ir sudėti į įkaitintą aliejų. Pabarstyti druskos ir kepti ant didelės ugnies 3 minutes.
Tada ant viršaus suberti pjaustytus svogūnus (ugnį primažinti) ir kepti, kol svogūnai suminkštės ir taps auksinės spalvos.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai svogūnų
- 500 gramų vištienos kepenėlių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 60 gramų saulėgrąžų aliejaus
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kepenėles supjaustyti, nuplauti ir nusausinti.
Svogūnus supjaustyti stambiais pusžiedžiais.
Kepenėles apvolioti miltuose ir sudėti į įkaitintą aliejų. Pabarstyti druskos ir kepti ant didelės ugnies 3 minutes.
Tada ant viršaus suberti pjaustytus svogūnus (ugnį primažinti) ir kepti, kol svogūnai suminkštės ir taps auksinės spalvos.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą