REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai svogūnų
  • 500 gramų vištienos kepenėlių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 60 gramų saulėgrąžų aliejaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepenėles supjaustyti, nuplauti ir nusausinti.

    Svogūnus supjaustyti stambiais pusžiedžiais.

    Kepenėles apvolioti miltuose ir sudėti į įkaitintą aliejų. Pabarstyti druskos ir kepti ant didelės ugnies 3 minutes.

    Tada ant viršaus suberti pjaustytus svogūnus (ugnį primažinti) ir kepti, kol svogūnai suminkštės ir taps auksinės spalvos.

Autorius: Laima

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai svogūnų
  • 500 gramų vištienos kepenėlių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 60 gramų saulėgrąžų aliejaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepenėles supjaustyti, nuplauti ir nusausinti.

    Svogūnus supjaustyti stambiais pusžiedžiais.

    Kepenėles apvolioti miltuose ir sudėti į įkaitintą aliejų. Pabarstyti druskos ir kepti ant didelės ugnies 3 minutes.

    Tada ant viršaus suberti pjaustytus svogūnus (ugnį primažinti) ir kepti, kol svogūnai suminkštės ir taps auksinės spalvos.

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų