INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kmynų
- 3 vienetai svogūnų
- 800 gramų kiaulienos šonkaulių
- 3 valgomieji šaukštai taukų (riebalų)
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šonkauliai supjaustomi, apibarstomi maltais prieskoniais, trupučiu miltų, pakepinami karštuose riebaluose ir sudedami į troškintuvą. Keptuvėje pakepinami supjaustyti svogūnai ir sudedami į troškintuvą ant mėsos, pašlakstoma vandeniu. Troškinama ant mažos ugnies. Vietoj išgaravusių sulčių įpilama verdančio vandens, šonkauliai tiekiami pusdubenyje, užpilti tuo pačiu padažu (pagardintu), kuriame buvo troškinti. Valgoma su virtomis bulvėmis, krienais.
REKLAMA