Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų kelmučių
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- 0.5 čili pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes.
Nukėlus nuo ugnies, kelmučiai išpilami į sietą ar kiaurasamtį ir gerai nuvarvinami.
Po to supjaustomi šiaudeliais, pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama.
Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami.
Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų kelmučių
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- 0.5 čili pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes.
Nukėlus nuo ugnies, kelmučiai išpilami į sietą ar kiaurasamtį ir gerai nuvarvinami.
Po to supjaustomi šiaudeliais, pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama.
Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami.
Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą