Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek mairūnų
  • 0.5 kilogramo moliūgų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • šiek tiek juodos duonos
  • 1 stiklinė obuolių sulčių
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sviesto
  • 800 gramų avienos (virta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svieste pakepinami svogūnai, miltai, supilamos obuolių sultys, pagardinama druska bei cukrumi (cukraus pagal skonį). I karštą padažą sudedama nedideliais gabaliukais supjaustyta virta aviena, ant jos uždedami apvirti moliūgo gabalėliai ir uždengus dar kiek patroškinama.
    Troškinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas susmulkintais petražolių ir krapų lapeliais (žiemą — sukapotais raugintais ar marinuotais agurkais). Valgoma su juoda duona.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų