Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų bulvių
  • 3 vienetai morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 kilogramo triušienos
  • šiek tiek konservuotų žirnelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek gelteklių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplauta, nusausinta ir sukapota gabalais triušiena pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, ir apkepinama aliejuje, sudedama į puodą, įpilama truputį sultinio ar karšto vandens ir troškinama. Baigiant troškinti, sudedamos supjaustytos ir aliejuje pakepintos daržovės, likę prieskoniai, pasūdoma. Viskas troškinama tol, kol daržovės suminkštės.

    Patiekiant troškinys supilamas į gilesnį pusdubenį, apibarstomas pjaustytais petražolių lapeliais. Prie jo duodama kokių nors kruopų (perlinių, kvietinių, ryžių) ar bruknių košės bei žalių vaisių salotų.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų