Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 4 vienetai morkų (vidutinio dydžio, pjaustytos stambiais gabaliukais)
  • 900 gramų triušienos
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 200 mililitrų baltojo vyno
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 1 arbatinis šaukštelis rozmarino
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 4 vienetai morkų (vidutinio dydžio, pjaustytos stambiais gabaliukais)
  • 900 gramų triušienos
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 200 mililitrų baltojo vyno
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 1 arbatinis šaukštelis rozmarino
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ingredientai nurodyti 4 asmenims.

    Įtrinkite mėsą druska ir SANTA MARIA pipirais. Įdėkite ją į kepimo skardą ir apšlakstykite aliejumi. Pabarstykite SANTA MARIA rozmarinu, įdėkite česnako skilteles, SANTA MARIA laurų lapus ir apipilkite vynu. Kepkite pusantros valandos orkaitėje 170°C temperatūroje.
    Garnyrui paruošti keptuvėje įkaitinkite sviestą ir aliejų. Sudėkite morkas ir kepkite, kol jos suminkštės.
    Pagardinkite druska ir patiekite su triušiena.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų