INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 4 vienetai morkų (vidutinio dydžio, pjaustytos stambiais gabaliukais)
- 900 gramų triušienos
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 200 mililitrų baltojo vyno
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 2 vienetai laurų lapų
- 1 arbatinis šaukštelis rozmarino
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ingredientai nurodyti 4 asmenims.
Įtrinkite mėsą druska ir SANTA MARIA pipirais. Įdėkite ją į kepimo skardą ir apšlakstykite aliejumi. Pabarstykite SANTA MARIA rozmarinu, įdėkite česnako skilteles, SANTA MARIA laurų lapus ir apipilkite vynu. Kepkite pusantros valandos orkaitėje 170°C temperatūroje.
Garnyrui paruošti keptuvėje įkaitinkite sviestą ir aliejų. Sudėkite morkas ir kepkite, kol jos suminkštės.
Pagardinkite druska ir patiekite su triušiena.
Autorius: Santa Maria
REKLAMA