Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas triušienos
  • 12 vienetų bulvių
  • šiek tiek druskos
  • 1 galva česnakų
  • 500 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek krapų (džiovinti)
  • 1 valgomasis šaukštas kario
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas triušienos
  • 12 vienetų bulvių
  • šiek tiek druskos
  • 1 galva česnakų
  • 500 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek krapų (džiovinti)
  • 1 valgomasis šaukštas kario
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Triušieną supjaustyti gabalais, bulves perpjauti pusiau. Į didelį puodą pilame aliejų, sudedam česnaką ir pakepinam kelias min. Triušiena padruskiname, papipiriname, apibarstome kariu. Sudedam triušieną į puodą ir pakepiname apverčiant apie pusvalandį. Sudedam ant viršaus bulves, padruskiname jas ir užpilame viską grietinėle. Apibarstome krapais ir troškiname dar pusantros valandos.

    Skanaus

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų