• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas bazilikų (džiovintas, vištai)
  • 3 česnakų (bulvių marinatui)
  • 1 vienetas česnakų (galva, vištai)
  • 1 arbatinis šaukštelis česnakų (milteliai, vištai)
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti, vištai)
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (milteliai, vištai)
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (bulvių marinatui)
  • 1 arbatinis šaukštelis svogūnų (milteliai, vištai)
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus (bulvių marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus (vištai)
  • 1/4 stiklinės vandens (vištai)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos (bulvių marinatui)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos (vištai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinkite iki 200°C.

    Į dubenėlį sudėkite druską ir nuluptas česnako skilteles. Grūstuve viską sugrūskite. Supilkite ketvirtį stiklinės vandens, dėkite šaukštą aliejaus, sudėkite likusius prieskonius ir išmaišykite marinatą.

    Kepimo skardą šiek tiek patepkite aliejumi, dėkite vištą ir ištrinkite marinatu. Skardą uždenkite folija ir kepkite orkaitėje valandą laiko.

    Marinatas bulvėms: į dubenį pilkite 4 šaukštus alyvuogių aliejaus, sudėkite kelias skilteles trinto česnako, kapotų šviežių ar džiovintų ptražolių, druskos ir išmaišykite.

    Nuimkite foliją ir į tą pačia skardą sudėkite bulves (apliekite jas bulvių marinatu). Viską dar kepkite 1 valandą (vėl viską uždenkite folija).

    Skanaus :)

Autorius: Miglė

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas bazilikų (džiovintas, vištai)
  • 3 česnakų (bulvių marinatui)
  • 1 vienetas česnakų (galva, vištai)
  • 1 arbatinis šaukštelis česnakų (milteliai, vištai)
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti, vištai)
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (milteliai, vištai)
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (bulvių marinatui)
  • 1 arbatinis šaukštelis svogūnų (milteliai, vištai)
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus (bulvių marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus (vištai)
  • 1/4 stiklinės vandens (vištai)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos (bulvių marinatui)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos (vištai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinkite iki 200°C.

    Į dubenėlį sudėkite druską ir nuluptas česnako skilteles. Grūstuve viską sugrūskite. Supilkite ketvirtį stiklinės vandens, dėkite šaukštą aliejaus, sudėkite likusius prieskonius ir išmaišykite marinatą.

    Kepimo skardą šiek tiek patepkite aliejumi, dėkite vištą ir ištrinkite marinatu. Skardą uždenkite folija ir kepkite orkaitėje valandą laiko.

    Marinatas bulvėms: į dubenį pilkite 4 šaukštus alyvuogių aliejaus, sudėkite kelias skilteles trinto česnako, kapotų šviežių ar džiovintų ptražolių, druskos ir išmaišykite.

    Nuimkite foliją ir į tą pačia skardą sudėkite bulves (apliekite jas bulvių marinatu). Viską dar kepkite 1 valandą (vėl viską uždenkite folija).

    Skanaus :)

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų