INGREDIENTAI:
- 5 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 5 vienetai svogūnų
- 2 kilogramai kiaulės prandinės
- 3 stiklinės acto
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti stambiais gabalais.
Pilti acto, kad apsemtų mėsą (geriausia marinuoti trilitriniame stiklainyje).
Gausiai berti pipirų, druskos, dėti česnako skilteles, stambiai pjaustytą svogūną.
Marinuoti bent per nakt arba 2- 3 paras.
Paprasta, bet labai skanu.
Autorius: Akvilė
INGREDIENTAI:
- 5 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 5 vienetai svogūnų
- 2 kilogramai kiaulės prandinės
- 3 stiklinės acto
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti stambiais gabalais.
Pilti acto, kad apsemtų mėsą (geriausia marinuoti trilitriniame stiklainyje).
Gausiai berti pipirų, druskos, dėti česnako skilteles, stambiai pjaustytą svogūną.
Marinuoti bent per nakt arba 2- 3 paras.
Paprasta, bet labai skanu.
Autorius: Akvilė
REKOMENDUOJAME TOLIAU SKAITYKITE -
Šventiniai atradimai su VILVI
× Pranešti klaidą SIŲSTI