REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos (nubrauktas)
  • 20 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar reikės:
    2 svogūnų
    2 pomidorų
    1 ilgojo agurko
    6 pievagrybių
    500 g fermentinio sūrio
    8 pieniškų dešrelių

    Miltus suberkite į dubenį, viduryje padarykite duobutę. Pašildykite maždaug 160 ml vandens. Į miltų duobutę sudėkite ištirpintas mieles, suberkite cukrų, įpilkite 4 šaukštus šilto vandens. Mielių masę lengvai ištrinkite ir užberkite trupučiu miltų nuo duobutės kraštų. Uždenkite ir palikite šiltoje vietoje apie 20 min, kad pakiltų. Į pakilusią tešlą suberkite druską, likusį vandenį, aliejų ir išminkykite tešlą. Vėliau ją 10 min smarkiai minkykite ant pamiltuoto stalviršio vis pamušdami ir patempdami į ilgį. Iš tešlos suformuokite rutulį, aptepkite aliejumi ir 2 val palikite šiltai, kad pakiltų, tešlos tūris turi padvigubėti. Tada tešlą dar kartą gerai išminkykite ir padalykite į dvi dalis, iš jų iškočiokite du papločius.
    Supjaustykite svogūnus, pomidorus, agurkus, dešreles, pievagrybius griežinėliais, sutarkuokite sūrį. Papločius aptepkite aliejumi, sudėkite pjaustytas dešreles, pievagrybius, svogūnus, pomidorus, agurkus ir apiberkite tarkuotu sūriu. Jau paruoštą picą dar palaikykite 20 min ir dėkite kepti 250 laipsnių orkaitėje, kepkite 15 - 20 min.

Autorius: justelez

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos (nubrauktas)
  • 20 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar reikės:
    2 svogūnų
    2 pomidorų
    1 ilgojo agurko
    6 pievagrybių
    500 g fermentinio sūrio
    8 pieniškų dešrelių

    Miltus suberkite į dubenį, viduryje padarykite duobutę. Pašildykite maždaug 160 ml vandens. Į miltų duobutę sudėkite ištirpintas mieles, suberkite cukrų, įpilkite 4 šaukštus šilto vandens. Mielių masę lengvai ištrinkite ir užberkite trupučiu miltų nuo duobutės kraštų. Uždenkite ir palikite šiltoje vietoje apie 20 min, kad pakiltų. Į pakilusią tešlą suberkite druską, likusį vandenį, aliejų ir išminkykite tešlą. Vėliau ją 10 min smarkiai minkykite ant pamiltuoto stalviršio vis pamušdami ir patempdami į ilgį. Iš tešlos suformuokite rutulį, aptepkite aliejumi ir 2 val palikite šiltai, kad pakiltų, tešlos tūris turi padvigubėti. Tada tešlą dar kartą gerai išminkykite ir padalykite į dvi dalis, iš jų iškočiokite du papločius.
    Supjaustykite svogūnus, pomidorus, agurkus, dešreles, pievagrybius griežinėliais, sutarkuokite sūrį. Papločius aptepkite aliejumi, sudėkite pjaustytas dešreles, pievagrybius, svogūnus, pomidorus, agurkus ir apiberkite tarkuotu sūriu. Jau paruoštą picą dar palaikykite 20 min ir dėkite kepti 250 laipsnių orkaitėje, kepkite 15 - 20 min.

Autorius: justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų