PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į faršą sutrinkite česnakų, įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį arba naudokite natūralų prieskonių mišinį maltai mėsai be maisto priedų „Sauda“. Faršą iškepti.
Smulkiai supjaustykite agurką, pomidorą, porus, pekino kopūstą, sutarkuokite sūrį. Ant kiekvieno tortilijos blynelio vidurio sudėkite visus ingredientus pagal savo vaizduotę.
Sulankstykite: pirmiausia sulenkite apačią, tuomet užlenkite vieną kraštą ir kitą.
Tuomet paruoštą tortiliją įvyniokite į foliją, nepalikite atvirų kraštų.
Įkaitintoje orkaitėje (ant grotelių arba žemoje skardoje padengus kepimo popieriumi) kepkite apie 15 min. Folija būtina tam, kad tortilijos blynelis kepdamas nesukietėtų. Galima kepti ir mikrobangų krosnelėje.
Skanaus!
P.S. Į tortiliją galima dėti ir konservuotus žirnelius, žalią agurką pakeisti marinuotu arba raugintu agurku, galima dėti raudonųjų paprikų ir visa kita, kas Jūsų vaizduotėje.