• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • šiek tiek porų
  • 400 gramų jautienos faršo (maišytas su kiaulienos)
  • šiek tiek pomidorų padažo (Heinz)
  • 100 gramų sūris
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek tortilijos (blyneliai)
  • šiek tiek pekino kopūstų
  • šiek tiek padažo (česnakinis)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • šiek tiek porų
  • 400 gramų jautienos faršo (maišytas su kiaulienos)
  • šiek tiek pomidorų padažo (Heinz)
  • 100 gramų sūris
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek tortilijos (blyneliai)
  • šiek tiek pekino kopūstų
  • šiek tiek padažo (česnakinis)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į faršą sutrinkite česnakų, įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį arba naudokite natūralų prieskonių mišinį maltai mėsai be maisto priedų „Sauda“. Faršą iškepti.

    Smulkiai supjaustykite agurką, pomidorą, porus, pekino kopūstą, sutarkuokite sūrį. Ant kiekvieno tortilijos blynelio vidurio sudėkite visus ingredientus pagal savo vaizduotę.

    Sulankstykite: pirmiausia sulenkite apačią, tuomet užlenkite vieną kraštą ir kitą.

    Tuomet paruoštą tortiliją įvyniokite į foliją, nepalikite atvirų kraštų.

    Įkaitintoje orkaitėje (ant grotelių arba žemoje skardoje padengus kepimo popieriumi) kepkite apie 15 min. Folija būtina tam, kad tortilijos blynelis kepdamas nesukietėtų. Galima kepti ir mikrobangų krosnelėje.

    Skanaus!

    P.S. Į tortiliją galima dėti ir konservuotus žirnelius, žalią agurką pakeisti marinuotu arba raugintu agurku, galima dėti raudonųjų paprikų ir visa kita, kas Jūsų vaizduotėje.

Autorius: Gabrielesssss

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų