Pertepimui: 1 indelis kondensuoto pieno 200 g sviesto 1 g druskos Šokoladiniam kremui: 100 g sviesto 1,5 stiklinės cukraus 1 plytelė šokolado (be priedų) 10 šaukštų pieno
Margariną sutarkuoti su miltais burokine tarka. Sudėti grietinę, sodą ir tešlą išminkyti. Tešlą palikti 2 valandom šaltai. Po to padalyti tešlą į 4-5 dalis ir iškočioti apvalius lakštus. Iškepus juos sutepti kremu, skirtu pertepimui. Suteptą tortą apipilti šokoladiniu kremu.
Autorius: Ilona
INGREDIENTAI:
1 vienetas margarino (pakelis)
3 stiklinės kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis sodos (nubrauktas)
1 vienetas grietinės (indelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pertepimui: 1 indelis kondensuoto pieno 200 g sviesto 1 g druskos Šokoladiniam kremui: 100 g sviesto 1,5 stiklinės cukraus 1 plytelė šokolado (be priedų) 10 šaukštų pieno
Margariną sutarkuoti su miltais burokine tarka. Sudėti grietinę, sodą ir tešlą išminkyti. Tešlą palikti 2 valandom šaltai. Po to padalyti tešlą į 4-5 dalis ir iškočioti apvalius lakštus. Iškepus juos sutepti kremu, skirtu pertepimui. Suteptą tortą apipilti šokoladiniu kremu.