• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas margarino (pakelis)
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos (nubrauktas)
  • 1 vienetas grietinės (indelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pertepimui:
    1 indelis kondensuoto pieno
    200 g sviesto
    1 g druskos
    Šokoladiniam kremui:
    100 g sviesto
    1,5 stiklinės cukraus
    1 plytelė šokolado (be priedų)
    10 šaukštų pieno

    Margariną sutarkuoti su miltais burokine tarka. Sudėti grietinę, sodą ir tešlą išminkyti. Tešlą palikti 2 valandom šaltai. Po to padalyti tešlą į 4-5 dalis ir iškočioti apvalius lakštus. Iškepus juos sutepti kremu, skirtu pertepimui. Suteptą tortą apipilti šokoladiniu kremu.

Autorius: Ilona

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas margarino (pakelis)
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos (nubrauktas)
  • 1 vienetas grietinės (indelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pertepimui:
    1 indelis kondensuoto pieno
    200 g sviesto
    1 g druskos
    Šokoladiniam kremui:
    100 g sviesto
    1,5 stiklinės cukraus
    1 plytelė šokolado (be priedų)
    10 šaukštų pieno

    Margariną sutarkuoti su miltais burokine tarka. Sudėti grietinę, sodą ir tešlą išminkyti. Tešlą palikti 2 valandom šaltai. Po to padalyti tešlą į 4-5 dalis ir iškočioti apvalius lakštus. Iškepus juos sutepti kremu, skirtu pertepimui. Suteptą tortą apipilti šokoladiniu kremu.

Autorius: Ilona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų