Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 stiklinės kvietinių miltų
- 2 stiklinės vandens (šiltas)
- 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 11 gramų mielių (sausos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus produktus supilame į didelį dubenį, gerai išmaišome( apie 10 min.). uždengiame dubenį folija arba rankšluostėliu, ir paliekame kilti 18 val. Tešlą pasidarau vakare, o kepu kitą dieną. Tešlą supilame (nes ji skysta) į trupučiu aliejaus pateptą ir miltais pabarstytą skardą, truputėli apibarstome miltais ir paliekame kilti 2 val. po to dedame į įkaitintą orkaitę iki 220 C ir kepame 35-45 min.
P.S. duonos receptą atskleidė italas, kuris šią duoną kepa kasdien.
INGREDIENTAI:
- 4 stiklinės kvietinių miltų
- 2 stiklinės vandens (šiltas)
- 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 11 gramų mielių (sausos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus produktus supilame į didelį dubenį, gerai išmaišome( apie 10 min.). uždengiame dubenį folija arba rankšluostėliu, ir paliekame kilti 18 val. Tešlą pasidarau vakare, o kepu kitą dieną. Tešlą supilame (nes ji skysta) į trupučiu aliejaus pateptą ir miltais pabarstytą skardą, truputėli apibarstome miltais ir paliekame kilti 2 val. po to dedame į įkaitintą orkaitę iki 220 C ir kepame 35-45 min.
P.S. duonos receptą atskleidė italas, kuris šią duoną kepa kasdien.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą