Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek kmynų (malti)
- šiek tiek petražolių (smulkintos)
- 4 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 450 gramų žiedinių kopūstų (susmulkinti žiedynais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žiedynais suskaidyti žiediniai kopūstai apie 5-10 min. apverdami puode su pasūdytu vandeniu.
Viename dubenyje išplakami kiaušiniai, smulkintas česnakas, petražolės, pipirais, druska bei malti kmynai.
Į kiaušinių masę įmaišomi miltais ir gautoje tešloje apvoliojami apvirti bei nusausinti žiedinio kopūsto gabalėliai.
Kepama įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrunda.
Patiekiami tiek šilti, tiek šalti su mėgstamu padažu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 5 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek kmynų (malti)
- šiek tiek petražolių (smulkintos)
- 4 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 450 gramų žiedinių kopūstų (susmulkinti žiedynais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žiedynais suskaidyti žiediniai kopūstai apie 5-10 min. apverdami puode su pasūdytu vandeniu.
Viename dubenyje išplakami kiaušiniai, smulkintas česnakas, petražolės, pipirais, druska bei malti kmynai.
Į kiaušinių masę įmaišomi miltais ir gautoje tešloje apvoliojami apvirti bei nusausinti žiedinio kopūsto gabalėliai.
Kepama įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrunda.
Patiekiami tiek šilti, tiek šalti su mėgstamu padažu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą