REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek kmynų (malti)
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 450 gramų žiedinių kopūstų (susmulkinti žiedynais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žiedynais suskaidyti žiediniai kopūstai apie 5-10 min. apverdami puode su pasūdytu vandeniu.
    Viename dubenyje išplakami kiaušiniai, smulkintas česnakas, petražolės, pipirais, druska bei malti kmynai.
    Į kiaušinių masę įmaišomi miltais ir gautoje tešloje apvoliojami apvirti bei nusausinti žiedinio kopūsto gabalėliai.
    Kepama įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrunda.
    Patiekiami tiek šilti, tiek šalti su mėgstamu padažu.
    Skanaus.

Autorius: Daiva

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek kmynų (malti)
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 450 gramų žiedinių kopūstų (susmulkinti žiedynais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žiedynais suskaidyti žiediniai kopūstai apie 5-10 min. apverdami puode su pasūdytu vandeniu.
    Viename dubenyje išplakami kiaušiniai, smulkintas česnakas, petražolės, pipirais, druska bei malti kmynai.
    Į kiaušinių masę įmaišomi miltais ir gautoje tešloje apvoliojami apvirti bei nusausinti žiedinio kopūsto gabalėliai.
    Kepama įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrunda.
    Patiekiami tiek šilti, tiek šalti su mėgstamu padažu.
    Skanaus.

Autorius: Daiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų