Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai česnakų (skiltelės)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 stiklinės kalendrų (smulkinta)
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų
  • 3 stiklinės pupelių (konservuotos)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1.5 kilogramo jautienos (išpjova)
  • 0.5 stiklinės grietinėlės
  • 100 mililitrų tekilos
  • 1 ir 1/3 stiklinės aliejaus
  • 100 mililitrų žaliųjų citrinų (sultys)
  • 18 vienetų tortilijos
  • šiek tiek salsa padažo (šviežias)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite mėsą 1 cm pločio juostelėmis. Sudėkite į lėkštę. Sumaišykite laimo sultis, 0,3 stiklinės aliejaus, tekilą, kmynus, oreganą, pipirus ir smulkintą česnaką. Užpilkite šiuo marinatu mėsą, uždenkite ir palikite marinuotis parą šaldytuve, karts nuo karto mėsą pavartant.

    Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir pakepkite svogūnų puseles apie 6-8 minutes, kol paruduos. Svogūnus sudėkite į lėkštę.

    Toj pačioj keptuvėje apkepinkite mėsą ant didelės ugnies, po 2 min. iš kiekvienos pusės, jei per sausa įpilant šiek tiek marinato. Keptą mėsą perdėkite į lėkštę kur sudėti svogūnai, neatšaldykite.

    Tortilijas pašildykite įsukę į polietileninį maišelį, mikrobangėje krosnelėje apie 30 sek. Pašildykite pupeles.

    Gražiai išdėliokite mėsą, svogūną ir tortilijas ant lėkščių. Sudėkite pupeles, įdėkite salsa padažo. Atskiruose indeliuose paduokite grietinėlę ir kalendrą.

    Valgoma: Ant tortilijos dedama mėsos ir kitas garnyras, pavilgoma grietinėlėje, kalendroje ir valgoma rankomis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų