Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek kalendrų
  • 0.5 vieneto paprikų
  • 50 gramų pievagrybių
  • 13 vienetų krevečių be kevalo (virtos)
  • 1 litras sultinio (vištienos)
  • 0.5 vieneto čili pipirų
  • šiek tiek citrinžolių
  • 1 arbatinis šaukštelis žaliųjų citrinų (tarkuota)
  • 3 valgomieji šaukštai padažo (žuvies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinti sultinį ir į jį sudėti grybus, citrinžolę, kapotus česnakus, čili, žuvies padažą ir laimo žievelę.
    Užvirinti.
    Tada sudėti krevetes ir papriką, supjaustytą kvadratėliais. Pavirti 1 min.
    Patiekti su šviežia kalendra.

Autorius: Romka

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek kalendrų
  • 0.5 vieneto paprikų
  • 50 gramų pievagrybių
  • 13 vienetų krevečių be kevalo (virtos)
  • 1 litras sultinio (vištienos)
  • 0.5 vieneto čili pipirų
  • šiek tiek citrinžolių
  • 1 arbatinis šaukštelis žaliųjų citrinų (tarkuota)
  • 3 valgomieji šaukštai padažo (žuvies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinti sultinį ir į jį sudėti grybus, citrinžolę, kapotus česnakus, čili, žuvies padažą ir laimo žievelę.
    Užvirinti.
    Tada sudėti krevetes ir papriką, supjaustytą kvadratėliais. Pavirti 1 min.
    Patiekti su šviežia kalendra.

Autorius: Romka

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų