Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.24 20:16 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek kalendrų
- 0.5 vieneto paprikų
- 50 gramų pievagrybių
- 13 vienetų krevečių be kevalo (virtos)
- 1 litras sultinio (vištienos)
- 0.5 vieneto čili pipirų
- šiek tiek citrinžolių
- 1 arbatinis šaukštelis žaliųjų citrinų (tarkuota)
- 3 valgomieji šaukštai padažo (žuvies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinti sultinį ir į jį sudėti grybus, citrinžolę, kapotus česnakus, čili, žuvies padažą ir laimo žievelę.
Užvirinti.
Tada sudėti krevetes ir papriką, supjaustytą kvadratėliais. Pavirti 1 min.
Patiekti su šviežia kalendra.
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek kalendrų
- 0.5 vieneto paprikų
- 50 gramų pievagrybių
- 13 vienetų krevečių be kevalo (virtos)
- 1 litras sultinio (vištienos)
- 0.5 vieneto čili pipirų
- šiek tiek citrinžolių
- 1 arbatinis šaukštelis žaliųjų citrinų (tarkuota)
- 3 valgomieji šaukštai padažo (žuvies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinti sultinį ir į jį sudėti grybus, citrinžolę, kapotus česnakus, čili, žuvies padažą ir laimo žievelę.
Užvirinti.
Tada sudėti krevetes ir papriką, supjaustytą kvadratėliais. Pavirti 1 min.
Patiekti su šviežia kalendra.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
toliau skaitykite
× Pranešti klaidą