Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų pieno
  • 100 mililitrų vandens (šiltas)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 20 gramų kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus produktus sudėti ir gerai išmaišyti. Kepimo indą (geriausiai ovalų) ištepti aliejumi ir supilti tešlą. Kepti apie 20-30 min. 220c pradžiai, o vėliau sumažinti iki 200c. Duonelė yra trapi, šlapia ir labai minkšta.

Autorius: anna

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų pieno
  • 100 mililitrų vandens (šiltas)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 20 gramų kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus produktus sudėti ir gerai išmaišyti. Kepimo indą (geriausiai ovalų) ištepti aliejumi ir supilti tešlą. Kepti apie 20-30 min. 220c pradžiai, o vėliau sumažinti iki 200c. Duonelė yra trapi, šlapia ir labai minkšta.

Autorius: anna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų