Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- 400 gramų kvietinių miltų
- 200 mililitrų pieno
- 100 mililitrų vandens (šiltas)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 20 gramų kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus produktus sudėti ir gerai išmaišyti. Kepimo indą (geriausiai ovalų) ištepti aliejumi ir supilti tešlą. Kepti apie 20-30 min. 220c pradžiai, o vėliau sumažinti iki 200c. Duonelė yra trapi, šlapia ir labai minkšta.
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- 400 gramų kvietinių miltų
- 200 mililitrų pieno
- 100 mililitrų vandens (šiltas)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 20 gramų kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus produktus sudėti ir gerai išmaišyti. Kepimo indą (geriausiai ovalų) ištepti aliejumi ir supilti tešlą. Kepti apie 20-30 min. 220c pradžiai, o vėliau sumažinti iki 200c. Duonelė yra trapi, šlapia ir labai minkšta.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą