REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas porų
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių
- 1 kilogramas vištienos skrandukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Skrandukus gerai išvalome ir numarkiname. Apie valandą verdame pasūdytame vandenį. Keptuvėje ant sviesto pakepiname susmulkintus porus, jiems pageltus sudedame išgriebtus skrandukus, paskaniname prieskoniais ir apkepiname keletą minučių.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas porų
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių
- 1 kilogramas vištienos skrandukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Skrandukus gerai išvalome ir numarkiname. Apie valandą verdame pasūdytame vandenį. Keptuvėje ant sviesto pakepiname susmulkintus porus, jiems pageltus sudedame išgriebtus skrandukus, paskaniname prieskoniais ir apkepiname keletą minučių.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą