Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių (virtos su lupena)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai acto
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 125 gramai sultinio (daržovių, šiltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulvės išverdamos su lupena, paliekamos truputį kad atvėstų, nulupamos ir supjaustomos. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir suberiamas į bulves. Actas, aliejus, druska, pipirai ir garstyčios sumaišomos ir užpilama ant dar šiltų bulvių. Salotos patiekiamos šiltos, galima pakepinti spirgučių ir patiekti su jais.
    Skanaus.

Autorius: Erika

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių (virtos su lupena)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai acto
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 125 gramai sultinio (daržovių, šiltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulvės išverdamos su lupena, paliekamos truputį kad atvėstų, nulupamos ir supjaustomos. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir suberiamas į bulves. Actas, aliejus, druska, pipirai ir garstyčios sumaišomos ir užpilama ant dar šiltų bulvių. Salotos patiekiamos šiltos, galima pakepinti spirgučių ir patiekti su jais.
    Skanaus.

Autorius: Erika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų