Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių (virtos su lupena)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek garstyčių
- 1 vienetas svogūnų
- 4 valgomieji šaukštai acto
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 125 gramai sultinio (daržovių, šiltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulvės išverdamos su lupena, paliekamos truputį kad atvėstų, nulupamos ir supjaustomos. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir suberiamas į bulves. Actas, aliejus, druska, pipirai ir garstyčios sumaišomos ir užpilama ant dar šiltų bulvių. Salotos patiekiamos šiltos, galima pakepinti spirgučių ir patiekti su jais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių (virtos su lupena)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek garstyčių
- 1 vienetas svogūnų
- 4 valgomieji šaukštai acto
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 125 gramai sultinio (daržovių, šiltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulvės išverdamos su lupena, paliekamos truputį kad atvėstų, nulupamos ir supjaustomos. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir suberiamas į bulves. Actas, aliejus, druska, pipirai ir garstyčios sumaišomos ir užpilama ant dar šiltų bulvių. Salotos patiekiamos šiltos, galima pakepinti spirgučių ir patiekti su jais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą