Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis česnakų (smulkinti)
- 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (džiovinti, smulkinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 6 vienetai morkų
- 1/4 stiklinės petražolių (šviežios, smulkintos)
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų špinatų (nuplauti, nusausinti ir susmulkinti)
- 1 kilogramas jaučio kumpio
- 2 stiklinės vandens (šaltas)
- 1 valgomasis šaukštas druskos (košerinė)
- 3 stiklinės sultinio (jautienos)
- 0.5 stiklinės vyno acto (raudonasis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautienos kumpį padalinkite į du didelius kepsnius, paplakite plaktuku ir įtrinkite vyno acto, česnakų bei čiobrelių mišiniu.
Taip įtrintus kepsniu palikite maždaug 6 val. arba net per naktį šaldytuve, kad pasimarinuotų.
Išmarinuotus kepsnius ištieskite ant stalo, įtrinkite druska, pipirais ir dėkite ant jų špinatus, nuskustas morkas, žiedais supjaustytus svogūnus, petražoles.
Tuomet kepsnius suvyniokite į ritinius ir apriškite virvele, kad kepant nepasileistų.
Suvyniotus kepsnius dėkite įkepimo indą, užpilkite sultinius, vandeniu ir kepkite apie 1 val. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus kepsnius išimkite iš kepimo indo, nuvarvinkite skystį, nuvyniokite virvelę ir supjaustę riekelėmis patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis česnakų (smulkinti)
- 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (džiovinti, smulkinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 6 vienetai morkų
- 1/4 stiklinės petražolių (šviežios, smulkintos)
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų špinatų (nuplauti, nusausinti ir susmulkinti)
- 1 kilogramas jaučio kumpio
- 2 stiklinės vandens (šaltas)
- 1 valgomasis šaukštas druskos (košerinė)
- 3 stiklinės sultinio (jautienos)
- 0.5 stiklinės vyno acto (raudonasis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautienos kumpį padalinkite į du didelius kepsnius, paplakite plaktuku ir įtrinkite vyno acto, česnakų bei čiobrelių mišiniu.
Taip įtrintus kepsniu palikite maždaug 6 val. arba net per naktį šaldytuve, kad pasimarinuotų.
Išmarinuotus kepsnius ištieskite ant stalo, įtrinkite druska, pipirais ir dėkite ant jų špinatus, nuskustas morkas, žiedais supjaustytus svogūnus, petražoles.
Tuomet kepsnius suvyniokite į ritinius ir apriškite virvele, kad kepant nepasileistų.
Suvyniotus kepsnius dėkite įkepimo indą, užpilkite sultinius, vandeniu ir kepkite apie 1 val. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus kepsnius išimkite iš kepimo indo, nuvarvinkite skystį, nuvyniokite virvelę ir supjaustę riekelėmis patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą