Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 220 gramų braškių (šaldytos/šviežios)
- 50 gramų sviesto (lydytas)
- 400 gramų maskarponės sūrio
- 300 gramų varškės sūrio
- 200 gramų baltojo šokolado
- 170 gramų krekerių (saldūs (arba sausainiai))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Krekerius (arba sausainius) gerai sugrūskite ir sumaišykite su išlydytu sviestu.
Gauta krekerių mase išklokite torto formos dugną ir padėkite 15 min. į šaldytuvą.
Išlydykite vandens vonelėje šokoladą.
Dideliame dubenyje sumaišykite Mascarpone bei varškės sūrius ir cukrų.
Į sūrių masę palengva įmaišykite ištirpintą šokoladą ir griežinėliais supjaustytas braškes.
Supilkite gautą masę ant krekerių pagrindo ir padėkite bent 4 val. (ar net visai nakčiai) į šaldytuvą.
Labai skanu ir paprasta!
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 220 gramų braškių (šaldytos/šviežios)
- 50 gramų sviesto (lydytas)
- 400 gramų maskarponės sūrio
- 300 gramų varškės sūrio
- 200 gramų baltojo šokolado
- 170 gramų krekerių (saldūs (arba sausainiai))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Krekerius (arba sausainius) gerai sugrūskite ir sumaišykite su išlydytu sviestu.
Gauta krekerių mase išklokite torto formos dugną ir padėkite 15 min. į šaldytuvą.
Išlydykite vandens vonelėje šokoladą.
Dideliame dubenyje sumaišykite Mascarpone bei varškės sūrius ir cukrų.
Į sūrių masę palengva įmaišykite ištirpintą šokoladą ir griežinėliais supjaustytas braškes.
Supilkite gautą masę ant krekerių pagrindo ir padėkite bent 4 val. (ar net visai nakčiai) į šaldytuvą.
Labai skanu ir paprasta!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą