Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 220 gramų braškių (šaldytos/šviežios)
  • 50 gramų sviesto (lydytas)
  • 400 gramų maskarponės sūrio
  • 300 gramų varškės sūrio
  • 200 gramų baltojo šokolado
  • 170 gramų krekerių (saldūs (arba sausainiai))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krekerius (arba sausainius) gerai sugrūskite ir sumaišykite su išlydytu sviestu.
    Gauta krekerių mase išklokite torto formos dugną ir padėkite 15 min. į šaldytuvą.
    Išlydykite vandens vonelėje šokoladą.
    Dideliame dubenyje sumaišykite Mascarpone bei varškės sūrius ir cukrų.
    Į sūrių masę palengva įmaišykite ištirpintą šokoladą ir griežinėliais supjaustytas braškes.
    Supilkite gautą masę ant krekerių pagrindo ir padėkite bent 4 val. (ar net visai nakčiai) į šaldytuvą.
    Labai skanu ir paprasta!

Autorius: Inga

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 220 gramų braškių (šaldytos/šviežios)
  • 50 gramų sviesto (lydytas)
  • 400 gramų maskarponės sūrio
  • 300 gramų varškės sūrio
  • 200 gramų baltojo šokolado
  • 170 gramų krekerių (saldūs (arba sausainiai))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krekerius (arba sausainius) gerai sugrūskite ir sumaišykite su išlydytu sviestu.
    Gauta krekerių mase išklokite torto formos dugną ir padėkite 15 min. į šaldytuvą.
    Išlydykite vandens vonelėje šokoladą.
    Dideliame dubenyje sumaišykite Mascarpone bei varškės sūrius ir cukrų.
    Į sūrių masę palengva įmaišykite ištirpintą šokoladą ir griežinėliais supjaustytas braškes.
    Supilkite gautą masę ant krekerių pagrindo ir padėkite bent 4 val. (ar net visai nakčiai) į šaldytuvą.
    Labai skanu ir paprasta!

Autorius: Inga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų