• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 350 gramų cukraus
  • 5 kilogramai kopūstų
  • 1 kilogramas morkų
  • 6 vienetai paprikų (po dvi žalia, geltona, raudona)
  • 1 kilogramas svogūnų
  • 350 mililitrų acto
  • 4 valgomieji šaukštai druskos
  • 350 mililitrų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstus sutarkuoti, paprikas ir svogūnus susmulkinti, sutarkuoti morkas burokine tarka. Viską sudėti į indą, išmaišyti, supilti actą ir aliejų, išmaišyti bei palikti parai, kad įgautų skonį. Laikosi labai ilgai. Laikyti šaltoje patalpoje.

Autorius: VALENTINA

INGREDIENTAI:

  • 350 gramų cukraus
  • 5 kilogramai kopūstų
  • 1 kilogramas morkų
  • 6 vienetai paprikų (po dvi žalia, geltona, raudona)
  • 1 kilogramas svogūnų
  • 350 mililitrų acto
  • 4 valgomieji šaukštai druskos
  • 350 mililitrų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstus sutarkuoti, paprikas ir svogūnus susmulkinti, sutarkuoti morkas burokine tarka. Viską sudėti į indą, išmaišyti, supilti actą ir aliejų, išmaišyti bei palikti parai, kad įgautų skonį. Laikosi labai ilgai. Laikyti šaltoje patalpoje.

Autorius: VALENTINA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų