Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų
- 3 vienetai morkų
- 1 vienetas batono (prancūziškas)
- šiek tiek majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Riekelėmis supjaustytą batoną pakepiname ant aliejaus. Morkas smulkiai sutarkuojame (smulkiau nei su burokine tarka) su česnaku, dedame majonezą, druską viską gerai išmaišome ir tepame ant ataušusio kepinto batono.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų
- 3 vienetai morkų
- 1 vienetas batono (prancūziškas)
- šiek tiek majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Riekelėmis supjaustytą batoną pakepiname ant aliejaus. Morkas smulkiai sutarkuojame (smulkiau nei su burokine tarka) su česnaku, dedame majonezą, druską viską gerai išmaišome ir tepame ant ataušusio kepinto batono.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą