Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų (smulkinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kedro riešutų
- šiek tiek petražolių (smulkintos)
- šiek tiek pomidorų pastos (vyšniniai)
- šiek tiek svogūnų (raudoni)
- šiek tiek šamo (rūkytas, filė)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek batono (ar čiabatos, riekelės)
- šiek tiek acto (balzaminis)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (augalinis)
- šiek tiek grietinės
- šiek tiek prieskonių (žolelės, šviežios)
- šiek tiek razinų
- šiek tiek raudonėlių
- šiek tiek varškės sūrio (tepamas)
- šiek tiek duonos (juoda, riekelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- SUMUŠTINIAI SU RŪKYTU ŠAMU, RAZINOMIS IR KEDRO
Vandenyje pamirkytas razinas sumaišykite su kedro riešutais (pakepintais sausoje keptuvėje), aliejuje keptais svogūnais, rūkytu šamu ir petražolėmis. Pabarstykite pipirais, druska, alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu. Masę uždėkite ant orkaitėje paskrudintų batono ar čiabatos riekučių.
SUMUŠTINIAI SU RŪKYTU ŠAMU IR KEPTAIS VYŠNINIAIS POMIDORIUKAIS
Orkaitėje paskrudinkite duoną ir ant jos užtepkite tepamą varškės sūrį, sumaišytą su šviežiomis žolelėmis ir grietine. Orkaitėje kartu su alyvuogių aliejumi, smulkintu česnaku, raudonėliais, čiobreliais pakepinkite rūkyto šamo gabaliukus, pusiau perpjautus pomidoriukus ir viską uždėkite ant paruoštų duonos riekelių.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų (smulkinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kedro riešutų
- šiek tiek petražolių (smulkintos)
- šiek tiek pomidorų pastos (vyšniniai)
- šiek tiek svogūnų (raudoni)
- šiek tiek šamo (rūkytas, filė)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek batono (ar čiabatos, riekelės)
- šiek tiek acto (balzaminis)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (augalinis)
- šiek tiek grietinės
- šiek tiek prieskonių (žolelės, šviežios)
- šiek tiek razinų
- šiek tiek raudonėlių
- šiek tiek varškės sūrio (tepamas)
- šiek tiek duonos (juoda, riekelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- SUMUŠTINIAI SU RŪKYTU ŠAMU, RAZINOMIS IR KEDRO
Vandenyje pamirkytas razinas sumaišykite su kedro riešutais (pakepintais sausoje keptuvėje), aliejuje keptais svogūnais, rūkytu šamu ir petražolėmis. Pabarstykite pipirais, druska, alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu. Masę uždėkite ant orkaitėje paskrudintų batono ar čiabatos riekučių.
SUMUŠTINIAI SU RŪKYTU ŠAMU IR KEPTAIS VYŠNINIAIS POMIDORIUKAIS
Orkaitėje paskrudinkite duoną ir ant jos užtepkite tepamą varškės sūrį, sumaišytą su šviežiomis žolelėmis ir grietine. Orkaitėje kartu su alyvuogių aliejumi, smulkintu česnaku, raudonėliais, čiobreliais pakepinkite rūkyto šamo gabaliukus, pusiau perpjautus pomidoriukus ir viską uždėkite ant paruoštų duonos riekelių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą