REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 gūželė kopūstų (Pekini)
  • 400 gramų kiaulienos (faršas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • Padui:
  • 150 mililitrų pomidorų pastos
  • Padažui:
  • 150 mililitrų majonezo
  • 150 mililitrų vandens (šaltas)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 gūželė kopūstų (Pekini)
  • 400 gramų kiaulienos (faršas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • Padui:
  • 150 mililitrų pomidorų pastos
  • Padažui:
  • 150 mililitrų majonezo
  • 150 mililitrų vandens (šaltas)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pekino kopūsto lapus atskirti vieną nuo kito. Didesnius dėti į puodą ir virti apie 10 minučių. Mažus smulkiai supjaustyti.
  2. Į faršą dėti supjaustytus lapus, druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį. Viską gerai sumaišyti.
  3. Didelius lapus išimti iš puodo ir atsargiai sudėti ant pjaustyklės. Ant kiekvieno lapo krašto dėti faršo ir susukti. Į karščiui atsparų indą dėti paruoštus suktinukus ir užpilti padažu.
  4. Padažo gaminimas. Visus padažui skirtus ingridientus sumaišyti. Padažo pripilti iki pusės suktinukų. Kepti 180°C temp. orkaitėje apie pusvalandį.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų