Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1.5 kilogramo bulvių
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- šiek tiek rozmarino
- 1.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 1 valgomasis šaukštas druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (bulvėms)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruošti padažą iš aliejaus, sojos padažo, medaus, druskos, pipirų, lauro lapelių, rozmarino bei smulkinto česnako.
Juo ištrinti supjaustytus šonkaulius ir palikti kelioms valandoms pasimarinuoti.
Kepti apie 40-50 min. kartu su prieskoniais ištrintomis bulvėmis 190 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Bulves geriau įdėti vėliau.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1.5 kilogramo bulvių
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- šiek tiek rozmarino
- 1.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 1 valgomasis šaukštas druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (bulvėms)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruošti padažą iš aliejaus, sojos padažo, medaus, druskos, pipirų, lauro lapelių, rozmarino bei smulkinto česnako.
Juo ištrinti supjaustytus šonkaulius ir palikti kelioms valandoms pasimarinuoti.
Kepti apie 40-50 min. kartu su prieskoniais ištrintomis bulvėmis 190 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Bulves geriau įdėti vėliau.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą