Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 1 česnakų
- 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 700 gramų vištienos širdelių
- 200 gramų makaronų (vermišeliai)
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudedame širdeles į didelį puodą, užpilame maždaug 3 l vandens, pasūdome ir užverdame.
Užvirus, pašaliname susidariusias putas, sumažiname ugnį ir verdame apie 40 min.
Tuo tarpu nuskutame bulves, supjaustome kubeliais ir sudedame į tą patį puodą su vištų širdelėmis.
Nuskutame morką bei svogūną.
Svogūną sukapojame ir pakepiname svieste.
Morką sutarkuojame ir kartu su pakepintais svogūnais sudedame į puodą.
Viską paverdame apie 10-15 min.
Tada sudedame makaronus, lauro lapelius, susmulkintą česnaką, paskaniname dar viską druska ir paverdame dar apie 5 min.
Patiekiame šiltą.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 1 česnakų
- 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 700 gramų vištienos širdelių
- 200 gramų makaronų (vermišeliai)
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudedame širdeles į didelį puodą, užpilame maždaug 3 l vandens, pasūdome ir užverdame.
Užvirus, pašaliname susidariusias putas, sumažiname ugnį ir verdame apie 40 min.
Tuo tarpu nuskutame bulves, supjaustome kubeliais ir sudedame į tą patį puodą su vištų širdelėmis.
Nuskutame morką bei svogūną.
Svogūną sukapojame ir pakepiname svieste.
Morką sutarkuojame ir kartu su pakepintais svogūnais sudedame į puodą.
Viską paverdame apie 10-15 min.
Tada sudedame makaronus, lauro lapelius, susmulkintą česnaką, paskaniname dar viską druska ir paverdame dar apie 5 min.
Patiekiame šiltą.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą