Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis citrinų (žievelė)
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 50 mililitrų petražolių (smulkintos)
- 0.5 vieneto svogūnų
- 200 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- 30 vienetų sraigių (konservuotos)
- 75 gramai sviesto
- 10 gramų sūris (Rokforo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sraiges nuplauti.
Pakepinti smulkintus svogūnus su česnakais, sudėti sraiges, supilti vyną ir dar patroškinti 5 min.
Padaryti sūrio padažą: sumaišyti sūrį, sviestą, petražoles. Uždėti šį padažą ant sraigių ir pašauti į 250 laipsnių orkaitę 5 min.
Patiekti sraiges su sūriu ir šiltu prancūzišku batonu.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis citrinų (žievelė)
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 50 mililitrų petražolių (smulkintos)
- 0.5 vieneto svogūnų
- 200 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- 30 vienetų sraigių (konservuotos)
- 75 gramai sviesto
- 10 gramų sūris (Rokforo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sraiges nuplauti.
Pakepinti smulkintus svogūnus su česnakais, sudėti sraiges, supilti vyną ir dar patroškinti 5 min.
Padaryti sūrio padažą: sumaišyti sūrį, sviestą, petražoles. Uždėti šį padažą ant sraigių ir pašauti į 250 laipsnių orkaitę 5 min.
Patiekti sraiges su sūriu ir šiltu prancūzišku batonu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą