Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų varškės
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai miltai
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 žiupsnelis vanilinio cukraus
  • Kepimui:
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų varškės
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai miltai
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 žiupsnelis vanilinio cukraus
  • Kepimui:
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškę ištriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, dedame kiaušinius ir viską gerai išmaišome.
  2. Miltus, kepimo miltelius persijojant beriame į varškę.
  3. Giliame puode įkaitiname riebalus.
  4. Formuojame žiedelius ir verdame juos aliejuje, kol įgauna auksinį atspalvį.

Autorius: Diana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų