• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų bruknių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 100 gramų špinatų (švieži arba šaldyti)
  • 1 kilogramas kiaulės prandinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (Gruziniški "Chmeli-suneli")

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sprandinę perpjauti išilgai, kad gautųsi apie 1,5 cm storio gabalas. Nestipriai išmušti. Kiaulieną pabarstyti prieskoniais, druska ir pipirais iš abiejų pusių.

    Špinatus šutinti karštame vandenyje. Bruknes sutrinti. Špinatus sumaišyti su bruknėmis. Sprandinę aptepti špinatų - bruknių mase.

    Susukti suktinį, kad špinatai su bruknėmis būtų viduje. Stipriai surišti siūlu. Iš visų pusių vyniotinį aptepti medumi.

    Orkaitę įkaitinti iki 200 °C temperatūros. Vyniotinį dėti į kepimo maišelį ir kepti orkaitėje apie 1 valandą.

    Palikti atvėsti maišelyje ir tik tada pjaustyti.

    Skanaus!

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų bruknių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 100 gramų špinatų (švieži arba šaldyti)
  • 1 kilogramas kiaulės prandinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (Gruziniški "Chmeli-suneli")

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sprandinę perpjauti išilgai, kad gautųsi apie 1,5 cm storio gabalas. Nestipriai išmušti. Kiaulieną pabarstyti prieskoniais, druska ir pipirais iš abiejų pusių.

    Špinatus šutinti karštame vandenyje. Bruknes sutrinti. Špinatus sumaišyti su bruknėmis. Sprandinę aptepti špinatų - bruknių mase.

    Susukti suktinį, kad špinatai su bruknėmis būtų viduje. Stipriai surišti siūlu. Iš visų pusių vyniotinį aptepti medumi.

    Orkaitę įkaitinti iki 200 °C temperatūros. Vyniotinį dėti į kepimo maišelį ir kepti orkaitėje apie 1 valandą.

    Palikti atvėsti maišelyje ir tik tada pjaustyti.

    Skanaus!

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų