Šparagines pupeles išvirti pasūdytame vandenyje ir nusunkus palikti atvėsti. Atvėsusias šparagines pupeles supjaustyti trumpesniais šiaudeliais ir sumaišyti su nusunktais kukurūzais, žiedais supjaustytu svogūnu ir išspaustu česnaku. Apšlakstyti viską alyvuogių aliejumi, pasūdyti, išmaišyti ir patiekti. Skanaus.
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
3 česnakų
125 gramai kukurūzų (konservuoti)
1 vienetas svogūnų (raudonieji)
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
370 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šparagines pupeles išvirti pasūdytame vandenyje ir nusunkus palikti atvėsti. Atvėsusias šparagines pupeles supjaustyti trumpesniais šiaudeliais ir sumaišyti su nusunktais kukurūzais, žiedais supjaustytu svogūnu ir išspaustu česnaku. Apšlakstyti viską alyvuogių aliejumi, pasūdyti, išmaišyti ir patiekti. Skanaus.