Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 300 gramų sparaginių pupelių
  • 0.5 vieneto citrinos žievelės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užvirinkite vandenį ir virkite šparagines pupeles 5-6 minutes.
    Nusausinkite, galus nuskabykite.
    Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir pakepinkite svogūną 3-4 minutes. Tuomet sudėkite šparagines pupeles. Apibarstykite prieskoniais. Išplakite kiaušinius, įmaišykite sutarkuotą sūrį. Kiaušinių ir sūrio plakinį supilkite ant šparaginių pupelių ir kepkite apie 8-10 minučių.

    Prieš patiekdami pabarstykite citrinų žievelėmis!
    Gero apetito!

Autorius: Simona

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 300 gramų sparaginių pupelių
  • 0.5 vieneto citrinos žievelės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užvirinkite vandenį ir virkite šparagines pupeles 5-6 minutes.
    Nusausinkite, galus nuskabykite.
    Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir pakepinkite svogūną 3-4 minutes. Tuomet sudėkite šparagines pupeles. Apibarstykite prieskoniais. Išplakite kiaušinius, įmaišykite sutarkuotą sūrį. Kiaušinių ir sūrio plakinį supilkite ant šparaginių pupelių ir kepkite apie 8-10 minučių.

    Prieš patiekdami pabarstykite citrinų žievelėmis!
    Gero apetito!

Autorius: Simona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų