INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 3 vienetai kiaušinių
- 50 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 300 gramų sparaginių pupelių
- 0.5 vieneto citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užvirinkite vandenį ir virkite šparagines pupeles 5-6 minutes.
Nusausinkite, galus nuskabykite.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir pakepinkite svogūną 3-4 minutes. Tuomet sudėkite šparagines pupeles. Apibarstykite prieskoniais. Išplakite kiaušinius, įmaišykite sutarkuotą sūrį. Kiaušinių ir sūrio plakinį supilkite ant šparaginių pupelių ir kepkite apie 8-10 minučių.
Prieš patiekdami pabarstykite citrinų žievelėmis!
Gero apetito!
Autorius: Simona
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 3 vienetai kiaušinių
- 50 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 300 gramų sparaginių pupelių
- 0.5 vieneto citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užvirinkite vandenį ir virkite šparagines pupeles 5-6 minutes.
Nusausinkite, galus nuskabykite.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir pakepinkite svogūną 3-4 minutes. Tuomet sudėkite šparagines pupeles. Apibarstykite prieskoniais. Išplakite kiaušinius, įmaišykite sutarkuotą sūrį. Kiaušinių ir sūrio plakinį supilkite ant šparaginių pupelių ir kepkite apie 8-10 minučių.
Prieš patiekdami pabarstykite citrinų žievelėmis!
Gero apetito!
Autorius: Simona
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI