REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 500 gramų jautienos faršo
  • 300 gramų makaronų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas morkų
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 3 skiltelės česnakų
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus
  • 1 žiupsnelis prieskonių
  • 0.5 žiupsnelio druskos
  • 0.5 žiupsnelio pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 500 gramų jautienos faršo
  • 300 gramų makaronų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas morkų
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 3 skiltelės česnakų
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus
  • 1 žiupsnelis prieskonių
  • 0.5 žiupsnelio druskos
  • 0.5 žiupsnelio pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje su šlakeliu aliejaus, gerai nuvarvinkite ir padėkite šiltai.
  2. Svogūną ir česnaką nulupti, susmulkinti ir pakepinti svieste, kol pagels. Į svogūnų troškinį sukrėsti faršą ir vis pamaišant kaitinti, kol faršas patamsės.
  3. Suberti prieskonius, sudėti pomidorų padažą, supilti grietinėlę ir dar 5 minutes pakaitinti ir nukelti keptuvę nuo ugnies.
  4. Faršą patiekti su makaronais. Skanaus.

Autorius: Aliona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų