Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1/4 stiklinės cukraus
- 1/4 stiklinės kakavos (milteliai)
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gerai išsukame sviestą, cukrų, kakavą bei vanilinį cukrų.
Įmaišome su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
Gautą tešlą sudedame į sviestu pateptą kepimo skardą.
Tešlą gerai priplojame, pabadome šakute ir kepame apie 20 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Iškepus paliekame atvėsti.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1/4 stiklinės cukraus
- 1/4 stiklinės kakavos (milteliai)
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gerai išsukame sviestą, cukrų, kakavą bei vanilinį cukrų.
Įmaišome su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
Gautą tešlą sudedame į sviestu pateptą kepimo skardą.
Tešlą gerai priplojame, pabadome šakute ir kepame apie 20 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Iškepus paliekame atvėsti.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą