Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 170 gramų cukraus
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 4 vienetai kiaušinių
- 170 gramų kvietinių miltų
- 160 gramų juodojo šokolado
- 160 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 20 gramų vanilinio cukraus
- 300 gramų džemo (abrikosų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir ištirpintu sviestu.
Tuomet į tą patį dubenį įmaišykite su kepimo milteliais ir kakava sumaišytus miltus.
Galiausiai į tešlą įmaišykite mažais gabalėliais susmulkintą šokoladą ir viską gerai išmaišykite.
Gautą tešlą išpilstykite į sviestu pateptas pyragaičių formeles ir kepkite apie 25 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus pyragaičius išimkite iš formelių ir aptepkite juos pašildytu abrikosų džemu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 170 gramų cukraus
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 4 vienetai kiaušinių
- 170 gramų kvietinių miltų
- 160 gramų juodojo šokolado
- 160 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 20 gramų vanilinio cukraus
- 300 gramų džemo (abrikosų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir ištirpintu sviestu.
Tuomet į tą patį dubenį įmaišykite su kepimo milteliais ir kakava sumaišytus miltus.
Galiausiai į tešlą įmaišykite mažais gabalėliais susmulkintą šokoladą ir viską gerai išmaišykite.
Gautą tešlą išpilstykite į sviestu pateptas pyragaičių formeles ir kepkite apie 25 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus pyragaičius išimkite iš formelių ir aptepkite juos pašildytu abrikosų džemu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą