Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 170 gramų cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 170 gramų kvietinių miltų
  • 160 gramų juodojo šokolado
  • 160 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 20 gramų vanilinio cukraus
  • 300 gramų džemo (abrikosų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir ištirpintu sviestu.
    Tuomet į tą patį dubenį įmaišykite su kepimo milteliais ir kakava sumaišytus miltus.
    Galiausiai į tešlą įmaišykite mažais gabalėliais susmulkintą šokoladą ir viską gerai išmaišykite.
    Gautą tešlą išpilstykite į sviestu pateptas pyragaičių formeles ir kepkite apie 25 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptus pyragaičius išimkite iš formelių ir aptepkite juos pašildytu abrikosų džemu.
    Skanaus.

Autorius: Ramunė

INGREDIENTAI:

  • 170 gramų cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 170 gramų kvietinių miltų
  • 160 gramų juodojo šokolado
  • 160 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 20 gramų vanilinio cukraus
  • 300 gramų džemo (abrikosų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir ištirpintu sviestu.
    Tuomet į tą patį dubenį įmaišykite su kepimo milteliais ir kakava sumaišytus miltus.
    Galiausiai į tešlą įmaišykite mažais gabalėliais susmulkintą šokoladą ir viską gerai išmaišykite.
    Gautą tešlą išpilstykite į sviestu pateptas pyragaičių formeles ir kepkite apie 25 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptus pyragaičius išimkite iš formelių ir aptepkite juos pašildytu abrikosų džemu.
    Skanaus.

Autorius: Ramunė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų