• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų sviesto
  • 100 gramų cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 120 gramų miltai
  • 50 gramų konjako
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 50 gramų krakmolo
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 100 gramų šokoladas (kartusis, juodas)
  • 50 gramų kakavos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų sviesto
  • 100 gramų cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 120 gramų miltai
  • 50 gramų konjako
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 50 gramų krakmolo
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 100 gramų šokoladas (kartusis, juodas)
  • 50 gramų kakavos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nesmulkiai sulaužyti šokoladą. Sviestą išlydyti ant ugnies, supilti cukrų ir išmaišyti iki purios masės. Įmušti po vieną kiaušinį, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, krakmolą, kakavą, vanilinį cukrų,konjaką bei šokoladą. Viską gerai išmaišyti. Tešla neturiu būti nei labai kieta, nei skysta. Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių. Masę supilti į keksiukų formeles arba į vieną didelę kekso formą, įdėti į orkaitę ir kepti apie 40 min.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų